Uniek kerstpakket tijdens Ontmoetingsdag Middelburg

  algemeen

MIDDELBURG - Op vrijdag 15 december organiseren Arduin, Orionis Walcheren en Zorgstroom van 10.00 tot 22.00 uur een feestelijke ontmoetingsdag op de Markt in Middelburg. Dit wordt georganiseerd voor cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Arduin, medewerkers van Orionis Walcheren en voor vrijwilligers en medewerkers van Zorgstroom.


Zij krijgen op de Markt een bijzonder kerstpakket overhandigd met een lokaal karakter: een pakketje met cadeaumunten die zij kunnen verzilveren bij zo’n 90 adressen in de Middelburgse binnenstad (horeca en detailhandel).
Tijdens de ontmoetingsdag is er een breed programma met muziek, straattheater en attracties. Ook zijn er verschillende eettentjes en foodtrucks. Het accent ligt op beleving en ontmoeting.
De ontmoetingsdag wordt georganiseerd in samenwerking met Vita Event, Fun & Entertainment en de Vereniging Ondernemers Middelburg, die 90 leden mobiliseerde om onderdeel uit te maken van het kerstpakket.

Waarom een gezamenlijke ontmoetingsdag?
Zeeuwse zorginstellingen en maatschappelijke organisaties werken steeds vaker samen. Samenwerking creëert kansen voor mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ouderen. Dat past helemaal bij de visies van de organisaties, namelijk dat iedereen mee moet kunnen doen in de samenleving.

Lokaal kerstpakket, een unicum
De Vereniging Ondernemers Middelburg is erg blij dat Arduin, Orionis en Zorgstroom hebben gekozen voor een kerstpakket met een lokaal karakter. Niet alleen door de cadeaumunten die bij de VOM-leden verzilverd kunnen worden, maar ook door samen met de VOM een feestelijke ontmoetingsdag te organiseren. Want, een sterke en levendige binnenstad begint bij het steunen van lokale ondernemers.

l

Meest gelezen

Meest geliked

‘Er stromen ook veel mariniers ín’ 1 24/1
Vlissingse binnenstad decor voor film 27/1
Westkappels koor zingt honderd jaar 27/1
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief