18e Aagtekerke Run

Door: Anja Dockx Sport

AAGTEKERKE - MC de Pekelinge organiseert voor de 18e maal de Aagtekerke Run op zaterdag 16 december.

Deelname is mogelijk voor dames en heren op de 7,5 km en de 13,8 km. Inschrijven via de site www.mcdepekelinge.nl Na-inschrijven is mogelijk op vrijdagavond 15 december vanaf 19.30 uur tot 21.00 uur bij Hotel Café Restaurant Kodde aan de Burgemeester Bosselaarstraat. Op zaterdag 16 december kan nog na-ingeschreven worden tot 13.30 uur. Hierna sluit de inschrijving.
Startnummers kunnen afgehaald worden op vrijdagavond 15 december van 19.30 uur tot 21.00 uur.
Parkeren is mogelijk op het terrein van de CZAV ter hoogte van het tankstation aan de doorlopende weg tussen Grijpskerke en Aagtekerke, ter hoogte van de rotonde. Omkleden en douchen is mogelijk in de sportzaal in de Agathastraat. De run loopt over B wegen, strand, bos en duinen. EHBO en verkeersregelaars zorgen voor de veiligheid. De start vind plaats om 14.00 uur op het dorpsplein vanachter de oude brandweerauto uit Oostkapelle. Bekers zijn beschikbaar gesteld voor de eerste drie dames en heren op de verschillende afstanden. Tegen inlevering van het startnummer is er voor ieder een herinnering af te halen na de wedstrijd bij HCR Kodde. Tevens is er een verloting. De prijsuitreiking vind plaats om 16.30 uur. Door middel van uw inschrijving verklaart u in een goede gezondheid te verkeren om aan deze Run deel te nemen.
Na de prijsuitreiking is er een optreden van de Band JOY ROCK. Deze band is opgericht in het café JOY in Serooskerke. Meerdere malen gaven zij een spetterend optreden na de Aagtekerke Run. De organisatie is in handen van MC de Pekelinge Aagtekerke.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief