Foto: Pauze

Toneelvereniging Pauze speelt 'Voltooid Verleden'

  algemeen

MIDDELBURG - Bij Toneelvereniging Pauze gaat binnenkort de voorstelling ‘Voltooid Verleden’ van Robbert-Jan Proos in première. De regie wordt verzorgd door Ada de Feiter.


In dit stuk waar een moeder en haar drie dochters samenkomen in een vakantiehuisje om de sterfdag van haar man te herdenken. De dochters hebben er echter een ander idee over dan hun moeder en ze nemen ook allemaal hun eigen gezelschap mee. Er wordt voldoende gepraat en herinneringen worden er opgehaald maar of dit zo fijn is? Het weekend verloopt anders dan de moeder had bedacht en gaandeweg wordt duidelijk wel duister familiegeheim de verhoudingen in deze familie beïnvloedt.

Speeldata
Vrijdag 19 januari om 20.00u, zaterdag 20 januari om 20.00u en zondag 21 januari om 14.30u in het Middelburgs Minitheater, Verwerijstraat 53. Kaarten kunnen worden gereserveerd via info@toneelverenigingpauze.nl of 06-31572257 (en kaartverkoop vanaf een uur voor aanvang bij de entree van het theater).

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Enthousiaste vrijwilligster

Vlissingen

Meerdere vacatures

Goes en Sint-Annaland

Chauffeur C of CE

Bergen op Zoom

Bezorgers

Brabant en Zeeland

Meerdere vacatures

Kruiningen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief