Impressie Duurzaamheidsbeurs.
Impressie Duurzaamheidsbeurs. (Foto: van Elswijk)

Nieuw initiatief: Duurzaamheidsbeurs voor Zeeland

  algemeen

MIDDELBURG - DuurzaamTuus is de consumentenbeurs met alle informatie en aanbod op het gebied van duurzaam wonen, werken en leven in Zeeland.


In de studio A58 in Middelburg zal op zaterdag 24 maart 2018 de eerste editie van de duurzaamheidsbeurs “DuurzaamTuus” worden gehouden. De deuren van DuurzaamTuus zijn geopend van 11.00 tot 18.00 uur en de toegang is gratis. De organisatie ligt in handen van New way 2 go (Marco van Elswijk) de oud organisator van de succesvolle Woningexpo en Tuinidee in de jaren 2006-2010.

Bezoekers
Op deze sfeervolle locatie wordt u in korte tijd op de hoogte gebracht van het totale aanbod op het gebied van Duurzaamheid in Zeeland. Ook ervaart u wat de sterke kanten zijn van deze prachtige regio en wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verduurzamen van wonen, werken en recreëren. De compacte DuurzaamTuus beurs is een belangrijk informatie medium voor mensen die bewust en gericht op zoek zijn naar duurzame oplossingen in en rond om het huis, werk en vrije tijd. Naast informatie krijgt u juist advies op het gebied van allerlei energie middelen voor nu en in de toekomst.
Niet alleen mensen die willen verduurzamen kunnen terecht op DuurzaamTuus. De beurs is ook geschikt ter oriëntatie om te besparen, want samen besparen is goed voor een betere wereld! U wordt op de hoogte gebracht van de laatse ontwikkelingen in en rond het huis.

Informatie
Op de beursvloer van DuurzaamTuus 2018 vind je informatie en oplossingen voor: Energie – waar en hoe bezuinigen; Duurzame mobiliteit; Afval & Recycling; Innovatie op het gebied van duurzaam; Duurzame oplossingen op; kantoor (drukwerk, inkt etc.); Duurzame producten; Licht & geluid; Veilig werken; De Bouw & duurzaam; Circulaire economie; Het nieuwe werken; Duurzaam wonen; Solar, wind, isolatie en warmte mogelijkheden; Gezond leven zonder stress; en meer ...

Deelnemers
Deelnemers van Duurzaamtuus zijn adviseurs en leveranciers van duurzame oplossingen, makelaars en woningcorporaties. Maar ook zijn er notarissen, verzekeringsmaatschappijen, groene- hypotheekverstrekkers en banken en gemeenten aanwezig. Zij geven u persoonlijk en op maat advies over hun eigen vakgebied. Gemeenten geven hun visie op allerlei ontwikkelingen op het gebied van duurzaamwonen in hun regio.
Sluit het bezoek aan deze beurs af met een drankje of geniet van de bewuste catering die aanwezig is. Of combineer het met een dagje winkelen. Rond het terrein van Studio A58 zijn volop mogelijheden zoals de Mortiere boulevard.
Gratis entree en gratis parkeren.

Openingstijden
Zaterdag 24 maart: 11.00-18.00u.
Locatie: Studio A58 (ZEP-terrein), Podium 23 – 4337 WV Middelburg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Overige informatie
Entree is kosteloos en door registratie kunt u gratis tickets reserveren. Op vertoon van een toegangskaart bent u snel binnen. Online registreren via: www.duurzaamtuus.nl

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief