Jeremy van Aalst gaat als financieel coach voor een duurzame relatie met zijn klanten.
Jeremy van Aalst gaat als financieel coach voor een duurzame relatie met zijn klanten. Foto: Edwin Mijnsbergen

Finzie: Betrouwbaar advies voor een scherpe prijs

Door: Britta Janssen Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG - Wilt u uw hypotheek, verzekeringen en andere financiële zaken goed geregeld hebben? Jeremy van Aalst van Finzie in Middelburg voorziet u van onafhankelijk advies tegen een scherp tarief. Als financieel coach houdt hij ontwikkelingen in de gaten en attendeert klanten erop als zij hun voordeel kunnen doen met veranderingen. "Ik ga voor een duurzame relatie met mijn klanten waarbij ik hen voor iedere nieuwe levenssituatie de juiste oplossing bied."

Bij Finzie kunt u terecht voor financieel advies voor producten zoals hypotheken en verzekeringen. Financieel coach Jeremy van Aalst geeft u onafhankelijk advies en komt hiervoor bij u thuis en uiteraard bent u ook welkom bij hem op zijn kantoor aan de Herengracht in Middelburg.


'Best Uit-garantie'
"Finzie heeft een systeem ontwikkeld dat automatisch alle lopende financiële producten controleert op verbetering", legt Jeremy uit. Dankzij deze 'Best Uit-garantie' horen klanten het direct zodra zij kunnen besparen op hun hypotheek of verzekeringen. "Zijn er bijvoorbeeld nieuwe prijzen of voorwaarden beschikbaar, dan krijgen klanten een seintje en overleg ik met hen of ze hun hypotheek of verzekering willen aanpassen. Voor verzekeringen kan dat zelfs wel een paar keer per jaar van toepassing zijn!"
Ook kan de klant zelf eenvoudig veranderingen doorvoeren in zijn Mijn Finzie-account, zoals de geboorte van een kind of een extra aflossing van de hypotheek. Hierop kan Jeremy de financiële producten van de klant dan weer afstemmen. Door deze techniek brengt Jeremy niet slechts een keer advies uit, maar blijft hij zijn klanten coachen en attenderen op interessante regelingen. "Een leven lang, dat is natuurlijk het mooist."

Efficiënt
Omdat Finzie - Jeremy van Aalst is de eerste franchisenemer in Zeeland - geen dure panden en hoge personeelskosten heeft, kan ze de tarieven laag houden, legt Jeremy uit. "Zo geeft Finzie al hypotheekadvies aan starters vanaf 1399 euro en aan doorstromers vanaf 1699 euro. Daarmee slaan we een gat in de bestaande markt." Door het persoonlijke advies te combineren met het gebruiksvriendelijke Mijn Finzie-systeem werkt Jeremy efficiënt. "Daardoor kunnen we de klant het beste tarief bieden."

Betrouwbaar
De onafhankelijke Finzie-coaches ontvangen geen provisie, ook niet voor de schadeverzekeringen."We vinden het belangrijk om betrouwbaar te zijn. Dat laten we zien door eerlijk advies te geven en alles goed uit te leggen. Daarnaast vinden we het belangrijk om transparant te zijn. De klant weet bij ons precies wat hij ons betaalt en wat hij daarvoor terugkrijgt."


Voldoening
Jeremy is een ervaren adviseur die al bijna tien jaar werkzaam is in de financiële sector. Hij bezit alle benodigde diploma's, inclusief het keurmerk voor Erkend Hypotheek Adviseur. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de hypotheek- en verzekeringsbranche. Het was al jaren zijn droom om voor zichzelf te beginnen. Sinds september is het zover, nadat Finzie Jeremy benaderde met haar franchiseformule. "Het concept met de kernwaarden eerlijker, slimmer, persoonlijker én goedkoper en de vooruitstrevende automatisering spraken mij erg aan."
De eerste periode was het al drukker dan Jeremy had gehoopt. "Met de klant samen de beste oplossingen vinden, dat is mijn passie. Daar doe ik het voor. Vaak is de uitkomst positiever dan een klant verwachtte. Het is leuk om klanten oplossingen te kunnen bieden waaraan ze zelf niet hebben gedacht. Daaruit haal ik mijn voldoening."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief