Bij Decorette is er voor iedereen wat wils.
Bij Decorette is er voor iedereen wat wils. Foto: Marijn Riemens

Decorette opent deuren aan Nieuwe Burg in Middelburg

Door: Marijn Riemens Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG - Heb jij inspiratie nodig voor de inrichting van je woning? Dan ben je bij Decorette aan het goede adres. Het bedrijf opent namelijk op zaterdag 13 april haar nieuwe pand aan de Nieuwe Burg in Middelburg. Kom eens een kijkje nemen in de winkel en laat je door eigenaresse Manuelle Meijaard en haar team adviseren!


De officiële opening van de nieuwe winkel vindt om 11.00 uur plaats en belooft spectaculair te worden. De zaak is inmiddels al wel open om proef te draaien. ''De officiële opening gaan we groots aanpakken. Er vinden activiteiten uit de tachtiger jaren plaats, aangezien Decorette in 1985 haar eerste zaak in Middelburg opende'', legt Manuelle uit. Zelf werkt ze al sinds 1993 voor het bedrijf. Na een kort uitstapje, keerde ze in 2013 terug en nam ze de zaak van haar voorganger over.

Etalage

De eigenaresse is blij met het nieuwe pand op een in haar ogen betere locatie. ''De oude winkel in de Nieuwe Kerkgang is verkocht, waarna we een andere locatie zochten. Het pand aan de Nieuwe Burg is de perfecte plek voor Decorette. De oude zaak had bijvoorbeeld geen etalage en die heeft de nieuwe winkel wel. Hierdoor is het voor potentiële bezoekers sneller zichtbaar wat wij als bedrijf aanbieden en wat we allemaal kunnen. Daarnaast hebben we ons gevestigd in een straat waar nog een aantal andere ondernemingen een zaak hebben. Onze winkel valt daardoor eerder op bij het publiek.''

Veelzijdigheid

Decorette is een begrip in Zeeland. Al bijna 35 jaar houdt het bedrijf zich bezig met het verkopen van en adviseren over gordijnen, vloeren, behang, verf en binnen- en buitenzonweringen. Voor iedereen die langskomt, is er wat wils. Deze veelzijdigheid is volgens Manuelle de kracht van de organisatie. ''Wij kunnen de klant het totaalplaatje bieden. Ons team bestaat naast mij uit twee verkopers en een monteur die allemaal goed opgeleid zijn en hun eigen specialiteit hebben. Met onze kennis, vaardigheden en samenwerking met schilders en aannemers kunnen wij klanten ontzorgen en helpen om van hun huis een 'thuis' te maken.'' Manuelles eigen kwaliteit noemt ze de technische kant van het vak. ''Ik vind het interessant om uit te vogelen wat iemands smaak is, om vervolgens op basis van mijn kennis en inzicht een advies op te stellen. Dat maakt het werk leuk.'' De eigenares hoopt dan ook vurig dat ze, naast de huidige klantenkring, nieuwe mensen mag verwelkomen in de winkel aan de Nieuwe Burg. ''Wij staan voor iedereen klaar.''

Meer informatie

De zaak is iedere dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur open en op zaterdag van 9.30 uur tot 17.00 uur. Meer informatie over Decorette is te vinden op de website www.decorette.nl/middelburg.

BIJDRAGE MARIJN RIEMENS



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief