Afbeelding

Waarderingavond voor Middelburgse vrijwilligers

Door: Britta Janssen Actueel

MIDDELBURG - In de Stadsschouwburg Middelburg reikt de gemeente Middelburg op donderdag 13 juni de Lange Jan Awards uit. Iedereen die vrijwilligerswerk doet in de gemeente kan zich aanmelden voor deze feestelijke avond.

De gemeente Middelburg organiseert de waarderingsavond om al haar vrijwilligers te bedanken voor hun belangeloze en waardevolle inzet. Op het programma staat ook de uitreiking van de Lange Jan Awards. Deze vrijwilligersprijs wordt uitgereikt in drie categorieën: de vrijwilliger tot en met 23 jaar, de vrijwilliger vanaf 24 jaar en de vrijwilligersorganisatie/de groep vrijwilligers.

Genomineerden

Uit de 210 voordrachten (waarvan 129 unieke nominaties) vanuit het publiek heeft de jury negen genomineerden geselecteerd, drie per categorie. Zij maken kans op een Lange Jan Award en een geldprijs van 250 of 500 euro. De finalisten zijn Ina de Ridder, Anderd van den Bosse, Ashanti Kuijer, Michelle Baas, Rianne Tolhoek, Henk Goudzwaard, Luisterlijn Zeeland, kinderboerderij de Klepperhoeve en Stichting Repair Café Middelburg.

Aanmelden en stemmen

Het publiek kan van 1 tot en met 8 juni haar stem uitbrengen om tot de winnaars te komen. Stemmen kan via de website www.welzijnmiddelburg.nl.

Aanmelden voor de (gratis) toegangskaarten voor vrijwilligers kan tot 4 juni.


 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief