Afbeelding
Foto: Edwin Mijnsbergen

Nog een weekje en dan verandert Middelburg weer in een poppodium

Door: Eugene de Kok Cultuur

MIDDELBURG - De dertiende editie van de Popronde Middelburg vindt donderdag 7 november plaats in de binnenstad van Middelburg.

Danny Vera opent in de Vleeshal de dertiende editie van het festival. Na zijn openingswoord is daar een optreden van Beryl Anne.

De Popronde Middelburg is dit keer uitgebreid met twee locaties: Hard en Ziel, het restaurant van Bløf-zanger Paskal Jakobsen en chef-kok Edwin Vinke, en brasserie Sir Franklin.

Druiprek

Naast Beryl Anne zijn er verspreid over alle locaties optredens van Port of Call, Adain and the Wild, la loye, Wies, Bekir, Simon Keats, Ysa, Laura Whybe, Gumbo Kings, Eva van Manen, Get Jealous, Onegodless, Baer Traa, Beerbottle Chopsticks, Foxlane, Destructive Penguins, Dr Justice and the Smooth Operators, Kay Slice, Bongloard, Paracetamøl, Nancy Kleurenblind en De zingende roadie en Druiprek.

Lange Jan

Ze treden op in cafés, restaurants en andere plekken in de binnenstad. Ook dit jaar doet de toren van de Lange Jan dienst als podium. Whybe treedt daar op. Er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar voor de bijzondere show.

Racoon

De Popronde is een landelijk rondreizend muziekfestival met talentvolle bands. Dit jaar zijn er 145 geselecteerd. Elke van de 41 gaststeden kiest een aantal artiesten uit. In totaal duurt het festival tien weken. De editie in Middelburg is de enige in Zeeland. Tot de oud-deelnemers behoren bands als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’Special, Rondé en My Baby.

Meer informatie is te vinden op www.popronde.nl



 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief