Het is gezelligheid troef tijdens de jaarlijkse winterfair in Arnemuiden.
Het is gezelligheid troef tijdens de jaarlijkse winterfair in Arnemuiden. (Archieffoto: Annet Eekman)

Arnemuiden hult zich in winterse sferen voor winterfair

ARNEMUIDEN - Arnemuiden verkeert vrijdag in de sferen van een winterwonderland tijdens de jaarlijkse winterfair.


Glühwein, erwtensoep, oliebollen en zelfs ijssculpturen en een wintertrein zijn er op de fair. Ook staan er vele kramen op de Markt en in de Langstraat. De markt is vrijdag (29 november) te bezoeken tussen 15.00 en 21.00 uur en wordt georganiseerd door de Ondernemersvereniging Arnemuiden. Verder is er onder meer 's middags een vossenjacht voor kinderen en 's avonds staan er muziekoptredens op het programma.

Cadeautje

Op het Marktplein en in de Langstraat kunnen bezoekers genieten van gratis erwtensoep, het 'weggevertje' van de Ondernemersvereniging. Er staan kramen van allerlei (plaatselijke) ondernemers, maar ook van goede doelen, verenigingen en kerkelijke organisaties. Alle winkels zijn geopend, evenals het museum, waar bezoekers kunnen kennismaken met de lange geschiedenis van Arnemuiden. Bij 't Uusje van Eine worden garnalen gepeld en verkocht door dames in streekdracht.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Interieur Vakman

Goes, Bergen op Zoom, Kruiningen

Productiemedewerker

Tholen

Teamleider verpakking

Steenbergen

Allround timmerlieden

Tholen