Makers 'De Slag om de Schelde' zoeken figuranten voor rol van militair
Foto: Levitate Film

Makers 'De Slag om de Schelde' zoeken figuranten voor rol van militair

MIDDELBURG - Wie een rolletje wil spelen in de film over de Slag om de Schelde kan zich aanmelden.


Het bedrijf Multa Casting zoekt mannen tussen de 15 en 35 jaar die een geallieerde of Duitse militair willen spelen op maandag 16, dinsdag 17 en woensdag 18 december. Wie mee wil doen, moet alle dagen beschikbaar zijn.

Er staat een beloning van veertig euro per dag tegenover. Mannen die militaire ervaring hebben kunnen rekenen op een bedrag van zeventig euro.

Brouwershaven

De scènes worden gedraaid in Brouwershaven.

Op maandag 11 december moeten de figuranten hun uniform passen in Middelburg. Ze horen dan ook hun rol en hun haren worden in jaren ‘40-stijl geknipt. Ook hier krijg je een vergoeding voor.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@multacasting.nl met naam, leeftijd, mobiele nummer, kledingmaten en twee recente foto’s, eentje van top tot teen en een van het gezicht. Zet in het onderwerp van de mail ‘Brouwershaven’.

Cruciaal

‘De Slag om de Schelde’ gaat over één van de grootste militaire operaties tijdens de Tweede Wereldoorlog. De strijd in Zeeland en West-Brabant in het najaar van 1944 was cruciaal voor de bevrijding van de rest van Nederland. Er is nog nooit een film gemaakt over de slag.

'De Slag om de Schelde' moet in Nederland in première gaan op 26 november 2020. Netflix brengt hem in de rest van de wereld op de markt.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>