Ooststraat in Zoutelande en Noordweg in Oostkapelle op de schop
Foto: BredaVandaag

Ooststraat in Zoutelande en Noordweg in Oostkapelle op de schop

ZOUTELANDE - De herinrichting van het laatste deel van de Ooststraat in Zoutelande en de Noordweg in Oostkapelle begint maandag.


De aannemer verwacht in Zoutelande in maart klaar te zijn en de Noordweg moet halverwege april zijn opgeleverd. In Zoutelande wordt gewerkt op het deel tussen het Oranjeplein en het kruispunt met de Bosweg en de Langendam.

Bus

Een deel van de Ooststraat is tijdens het werk niet bereikbaar voor voertuigen. De bus rijdt via de Sloestraat. Voetgangers kunnen de woningen en de ondernemers wel bereiken. Als het nodig is, worden er kunststof loopschotten aangelegd.

Reconstructie

In Oostkapelle wordt er gewerkt tussen het centrum en de rotonde. Het is het tweede deel van de reconstructie van de Dorpsstraat en Noordweg. Tijdens de werkzaamheden moet het verkeer dat naar Serooskerke gaat omrijden via Grijpskerke. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>