Foto: Beeldbank Middelburg/Aart van Belzen

Beste binnenstad, 'as lovely as ever' en de meest gastvrije stad van Nederland

MIDDELBURG - Het kan even niet op voor Middelburg.


Vorige week werd bekend dat het centrum kans maakt op de titel beste binnenstad en maandag heeft de Britse krant The Guardian Middelburg als bestemming getipt in een stuk over plaatsen waar je vanuit Engeland naar toe kunt met de trein. ‘As lovely as ever’ schrijft de journalist over de stad, die ooit een ‘global force’ was.

Vissoep

The Guardian raadt Engelsen die komen aan ook een fiets te huren en naar Domburg of Westkapelle te fietsen. Een vissoep bij De Zeezot in de Zuidstraat mag je in dat geval zeker niet overslaan.

Review Award

Wat de week helemaal mooi maakt voor Middelburg is dat ze bij de Traveller Review Awards is uitgeroepen tot de meest gastvrije stad van Nederland. De prijzen zijn een initiatief van booking.com. Plaatsen als Middelburg en andere prijswinnaars in binnen- en buitenland zijn volgens de boekingswebsite ‘een voorbeeld voor de rest van de wereld als het gaat om het bezorgen van geweldige ervaringen aan hun bezoekers’.

In de beoordeling van meest gastvrije steden van Nederland laat Middelburg achtereenvolgens Nijmegen, Maastricht, Leeuwarden en Delft achter zich. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Teamleider verpakking

Steenbergen

Allround timmerlieden

Tholen

Interieur Vakman

Goes, Bergen op Zoom, Kruiningen

Productiemedewerker

Tholen