Collectief Vier is zondag aanwezig in Galerie T. ARCHIEFFOTO
Collectief Vier is zondag aanwezig in Galerie T. ARCHIEFFOTO Foto: Galerie T

Deelnemers 'Zeeuwse streken en verhalen' zondag in Galerie T

Door: Eugene de Kok Cultuur

MIDDELBURG - Tijdens de kunst- en cultuurroute zijn zondag alle kunstenaars en regiocoördinatoren van de tentoonstelling ‘Zeeuwse streken en verhalen’ aanwezig in Galerie T in Middelburg. 

Jan Schuurman Hess interviewt om 14.00 uur in de Bevelanden-kamer Henriëtte Boerendans, die op zijn uitnodiging een expositie heeft. Schuurman Hess is de laatste weken meerdere malen aanwezig geweest in zijn kamer. Aan tafel voerde hij gesprekken met bezoekers. Boerendans maakt houtsneden van landschappen en dieren en prentenboeken voor kinderen. Haar werk wordt over de hele wereld tentoongesteld. 

Collectief Vier

De complete crew van Collectief Vier is ook aanwezig. Uit Zeeuws-Vlaanderen komen Jorien Brugmans en Johan Klein en uit Walcheren Leen van Duivendijk en Margriet de Vries. Zij geven op ludieke wijze vorm aan het typisch Zeeuwse eilanddenken.

Schrijvers Kees Slager en Matty Verkamman zijn aanwezig in de Tholen-kamer. Daar zijn boeken te koop en films te zien. Chris Braat is verantwoordelijk voor de ruimte over Schouwen-Duiveland. Hij neemt kunstenaars van het eiland mee.

Frits Mol zorgt de muzikale omlijsting. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief