Joeri Schoemaker geeft ondernemers in Dockwize tips over pitchen.
Joeri Schoemaker geeft ondernemers in Dockwize tips over pitchen. Foto: Picasa

Pitch-kampioen Jouri Schoemaker helpt ondernemers

Door: Britta Janssen Actueel

VLISSINGEN - Bij kenniscentrum Dockwize in Vlissingen geeft Jouri Schoemaker dinsdagmiddag 17 maart een training over pitchen aan (startende) ondernemers.

Schoemaker was in 2016 Nederlands kampioen pitchen en geeft ondernemers in Dockwize gratis tips over het overtuigend presenteren van plannen. 'Met een goede pitch kunnen ondernemers bijvoorbeeld investeerders overtuigen om met hun idee aan de slag te gaan', aldus Dockwize. Tijdens de sessie legt Schoemaker, zelf ook ondernemer, aan de hand van zijn eigen ervaringen uit hoe ondernemers hun verhaal goed kunnen neerzetten.

Filosofie

'Jouri's filosofie is om zo vroeg mogelijk een idee te pitchen en feedback te vergaren van vrienden, partners en experts. Je moet je hoofd boven het maaiveld durven uitsteken om te zorgen dat experts hierop reageren. Een goede pitch is hierbij essentieel. Dat heeft Jouri ook geholpen met het starten van zijn eigen onderneming, Pieter Pot'.

Aanmelden

De bijeenkomst bij Dockwize aan de Edisonweg is gratis toegankelijk, maar aanmelden is verplicht. Voorafgaand vindt de wekelijkse netwerklunch voor ondernemers plaats. Ook die is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de lunch kan via het formulier van de kennissessie.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief