Rabobank in Middelburg verhuist van Lange Geere naar ZB
rabobank
rabobank (Foto: )

Rabobank in Middelburg verhuist van Lange Geere naar ZB

MIDDELBURG - Rabobank Middelburg verhuist per 1 augustus naar het gebouw van de ZB aan de Kousteensedijk in Middelburg. 


Het betekent dat de vestiging aan de Lange Geere verdwijnt. Deze locatie is vanwege de coronacrisis al een tijd dicht geweest. 

De Rabobank dacht al na over een kleinere, meer flexibele vestiging in Middelburg, omdat het bezoek aan de bank flink is teruggelopen. Het gebouw in Middelburg is dan ook te groot geworden. 

Alternatief

Rabobank ziet in het onderkomen van de ZB een mooi alternatief. Er is voldoende parkeergelegenheid en het ligt op loopafstand van de binnenstad. Ook kan de bank gebruik maken van bepaalde faciliteiten in het gebouw, bijvoorbeeld voor bijeenkomsten. 

Sealbag

Ook passen de openingstijden van de bibliotheek goed bij die van de bank. Het pin- en de sealbagautomaat verhuizen niet mee. Zij blijven vooralsnog beschikbaar aan de buitenzijde van het pand aan de Lange Geere. “Deze vestiging is een mooi antwoord op de vraag hoe wij in de huidige tijd dichtbij kunnen blijven”, zegt directeur Jules van Leijden van de Rabobank Walcheren/Noord-Beveland. “Wij gaan bewust op in een groter geheel vanuit de gedachte dat wij elkaar kunnen versterken.” 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief