Chris Maas neemt het eerste pakketje in ontvangst uit handen van de initiatiefnemers.
Chris Maas neemt het eerste pakketje in ontvangst uit handen van de initiatiefnemers. (Foto: Annet Eekman )

Oostkapelle heeft een ontdekpakket voor iedereen in het dorp

OOSTKAPELLE - Wethouder Chris Maas van de gemeente Veere heeft het eerste Oostkapels Ontdekpakketje in ontvangst genomen. 


Het is een initiatief van Korenmolen d’Arke, Imkerij De Linderije uit Oostkapelle en Stichting Tuys. Het pakketje is bedoeld voor iedereen die in Oostkapelle woont, komt wonen of te gast is. 

Het is zowel in het Duits als Nederlands beschikbaar en laat zien wat het dorp allemaal heeft te bieden. “In deze tijd waarin we in en rond het huis gebonden zijn, is het een leuke en bijzondere manier voor kinderen én volwassenen om de afwisselende natuur en cultuur van Oostkapelle te (her)ontdekken”, zeggen de initiatiefnemers. 

Kortingsbonnen

In het pakket zitten elf Oostkapelse (h)eerlijkheden en twee kortingsbonnen. Bij ieder product hoort een ideeën- en informatiekaart. De verhalen van Oostkapelle staan centraal. 

De prijs is 14,95 euro. Het wordt gratis bezorgd in Oostkapelle. Bestellen kan via info@stichtingtuys.nl onder vermelding van naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, mailadres en het aantal pakketjes. 

Herfst

Dit is een lente- en zomervariant. Voor de herfst en winter volgt een nieuw pakket. Meer informatie is te vinden op www.stichtingtuys.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>