atletiekbaan-large
atletiekbaan-large (Foto: )

Middelburg doet niets meer aan onderhoud atletiekbaan

MIDDELBURG - De gemeente Middelburg gaat niets meer doen aan het onderhoud van de oude atletiekbaan en sporthal aan de Nassaulaan.


Dat zegt het college van burgemeester en wethouders in antwoord op vragen van Bram de Buck van de Lokale Partij Middelburg (LPM). Ze gaat de gaten, die zijn gemaakt voor grondonderzoek, niet beter dichten dan nu al is gedaan en het gras wordt niet meer gemaaid. Hiermee bespaart de gemeente kosten. 

Sloop

Het college hoopt dat de sloop van de sporthal snel kan plaatsvinden, zeker nu er geen huurders meer zijn. Het huurcontract liep oorspronkelijk pas eind juni af. 

Vanwege het vandalisme wil de gemeente het terrein zo snel mogelijk afsluiten. De atletiekbaan is dan niet meer toegankelijk. 

Rommelig

De Buck zei in zijn vragen ook bang te zijn dat omwonenden lang uitzicht houden op een rommelig bouwterrein. Daaraan is niets te doen, zegt het college. Vooral bewoners van de Fazantenhof en de Dillenburglaan zijn de klos. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>