Wethouder Chris Maas doet een uitnodiging voor de enquête op de bus.
Wethouder Chris Maas doet een uitnodiging voor de enquête op de bus. (Foto: Gemeente Veere)

Enquête voor Veerenaren over omgevingsvisie

DOMBURG - Alle inwoners van de gemeente Veere krijgen deze week een ansichtkaart in de bus. Het is een uitnodiging van de gemeente Veere om een online enquête over de omgevingsvisie in te vullen.


De visie gaat over hoe de inwoners van de gemeente willen dat de leefomgeving eruit komt te zien in de toekomst. "Ik hoop dat zoveel mogelijk inwoners en ondernemers hun input delen en de enquête invullen", laat de Veerse wethouder Chris Maas, die vorige week de eerste ansichtkaart op de bus deed, weten.

Leefbaarheid

De enquête bestaat uit drie open vragen en vraagt naar aandachtspunten, waarden en kansen voor de kern waar de Veerenaar woont. "Ook is het mogelijk om belangrijke waarden of mogelijkheden in de gemeente aan te wijzen. De bijdrage van de inwoners helpt de gemeente Veere om een goede omgevingsvisie te maken. De reacties uit de enquête gebruiken we bij de gebiedstafels die de gemeente gaat organiseren met inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden. Tijdens de gebiedstafels halen we informatie op voor de omgevingsvisie, maar ook in relatie tot de uitwerking van de resultaten in het kader van het vorig jaar gevoerde onderzoek Leefbaarheid & Toerisme." De omgevingsvisie wordt het instrument voor de gemeenteraad waarin al het beleid voor de fysieke leefomgeving een plek krijgt.

Invullen

De enquête invullen kan tot 10 juli. Onder de deelnemers worden twee dinerbonnen ter waarde van vijftig euro verloot. De winnaars krijgen uiterlijk eind juli bericht. De online enquête kunt u invullen via www.omgevingsvisieVeere.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>