ZB Buzz rijdt rond voor allerhande vragen
In de ZB Buzz kunnen mensen terecht met allerlei soorten vragen.
In de ZB Buzz kunnen mensen terecht met allerlei soorten vragen. (Foto: ZB)

ZB Buzz rijdt rond voor allerhande vragen

AAGTEKERKE - De ZB Buzz van de Zeeuwse Bibliotheek staat volgende week in Veerse en Noord-Bevelandse dorpen. Hier zijn mensen welkom met vragen over bibliotheekzaken en taal, maar ook over bijvoorbeeld toeslagen.


'Wil je iets weten over zorgtoeslag of studiefinanciering? Heb je een vraag over je e-reader of over bezwaar maken tegen een boete? Met deze en andere vragen ben je welkom in de ZB Buzz', aldus de ZB.

Het is ook de plek waar je terecht kunt als je beter Nederlands wilt leren lezen, spreken of schrijven of wanneer je als taalvrijwilliger aan de slag wilt gaan. De medewerkers weten waar ze een taalcursus of taalmaatje kunnen vinden.

Locaties 

Maandag 3 augustus rijdt de bus naar Domburg en Oostkapelle. Dinsdag 4 augustus staat de bus in Westkapelle en Aagtekerke. Woensdag 5 augustus doet de bus Koudekerke, Grijpskerke, Serooskerke en Vrouwenpolder aan en donderdag 6 augustus Kortgene, Colijnsplaat, Kamperland, Zoutelande en Meliskerke. Vrijdag 7 augustus is de bus in Gapinge, Zanddijk en Biggekerke en zaterdag 8 augustus in Kats, Geersdijk en Wissenkerke.


Kijk voor de exacte standplaatsen en tijden op www.dezb.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>