Zwemtocht Dishoek-Zoutelande
Foto: Frans Meijer

Zwemtocht Dishoek-Zoutelande

MIDDELBURG - Op woensdag 5 augustus organiseert Stichting Zwemmen Langs Walcheren de zwemtocht Dishoek-Zoutelande.


In navolging van de eerste tocht op 29 juli van Westkapelle naar Zoutelande heeft de organisatie besloten dat ook deze tweede tocht een prestatietocht is. Er zal geen tijdwaarneming plaatsvinden, geen klassement worden gevormd en geen prijzen voor de snelste zwemmers worden uitgereikt.

Op deze manier zet de organisatie maximaal in op het handhaven van de momenteel geldende richtlijnen, waaronder de 1,5m afstand.

Er kunnen maximaal 250 deelnemers meezwemmen. Meedoen kan alleen indien vooraf is aangemeld via www.zwemmenlangswalcheren.nl. Inschrijven kan vanaf heden.

Op 5 augustus verzamelen de zwemmers zich bij Eetcafé Pension Duinlust te Dishoek, waarna de start zal plaatsvinden vanaf het strand direct achter de strandovergang. De zwemmers zullen begeleid worden door een loodsjol en boten van de reddingsbrigade Domburg. Na 4,5 km bereiken zij de finish bij strandpaviljoen De Branding te Zoutelande.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>