Fragment Liefs uit Londen.
Fragment Liefs uit Londen. Foto: Lianne van Oostende

Liefs uit Londen gaat het theater in

Sport en vereniging

MIDDELBURG - Musicalgroep Papillon uit Middelburg gaat als één van de eerste amateurverenigingen het theater weer in. Op 11 september 2020 gaat de productie "Liefs uit Londen" in première in het Arsenaaltheater te Vlissingen.

Deze productie stond al in de startblokken toen op zondag 15 maart het doek viel. Alle theaters moesten sluiten. Dat voelde voor de vereniging als een flinke donderwolk boven wat een fantastische productie had moeten worden. Flinke financiële klappen moesten er opgevangen worden, maar de samenwerking met het Arsenaal theater heeft er voor gezorgd dat dit mogelijk was.

Uniek stuk
Geheel volgens de maatregelen van het RIVM kunnen gasten genieten van een heerlijke avond uit in het theater. De vereniging brengt een uniek stuk op de planken.

Een stuk waarbij covers van de Zeeuwse band BLØF in de hoofdrol staan. Een eigentijds verhaal vol humor, emotie en bijzondere karakters.
Het bestuur heeft samen met het artistiek- en productieteam de coronaperiode omgezet in iets positiefs. De show is verbeterd, puntjes zijn op de i gezet, kledingstukken zijn aangepast, het decor nog mooier. De eerste twee shows zijn inmiddels al uit verkocht. Kortom, dit wordt een show die niet wilt missen!


Ben jij fan van musicals? Kan je de muziek van BLØF ook zo waarderen? Kan je niet wachten om weer naar het theater te gaan? Of geldt al het bovenstaande voor jou?
Boek dan je kaarten op www.musicalgroeppapillon.nl.[n]

Fragment Liefs uit Londen.


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief