Roompot Vakanties neemt parken van Qurios over
Foto: Roompot Vakanties

Roompot Vakanties neemt parken van Qurios over

GOES - Roompot Vakanties neemt Qurios en zijn vier vakantieparken over. Ook staan er nog vijf projecten op stapel in Nederland, Frankrijk en Portugal. 


Roompot houdt de naam van Qurios in ere. Het bedrijf is in 2015 opgericht in Amsterdam en heeft sindsdien parken ontwikkeld op Ameland en in Bloemendaal aan Zee, Zandvoort en aan het Grevelingenmeer. 

Callantsoog

Ook werkt het bedrijf aan nieuwe parken in het Noord-Hollandse Callantsoog en Gulpen in Zuid-Limburg. 

Volgens Roompot passen de nieuwe ontwikkelingen en de visie van Qurios goed bij het Zeeuwse bedrijf. Door de deal komen er vanaf 1 oktober in totaal 366 vakantiewoningen en accommodaties bij. 


Foto: Roompot Vakanties

Er werken nu ongeveer negentig mensen op de parken van Qurios. Zij blijven dat doen, net als de mensen op de marketingafdeling in Amsterdam. 

Het management gaat zich richten op project- en conceptmanagement. “De vier Qurios-parken in Nederland vormen een mooie aanvulling op ons kustaanbod. Daarnaast passen de geplande projecten bij onze ambitieuze groeiplannen in Europa”, zegt Jurgen van Cutsem van Roompot dat meer dan 150 parken heeft en volgend jaar het aanbod uitbreidt met zeven nieuwe resorts. 

Een van die nieuwkomers is Veerse Kreek aan het Veerse Meer. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief