Vernieling Middelburg.
Vernieling Middelburg. Foto: Politie

Woning aan Meanderhof raakt beschadigd door illegaal vuurwerk of ander explosief

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag is aan het Meanderhof in Middelburg een woning flink beschadigd geraakt. Dit komt vermoedelijk door illegaal vuurwerk of een ander explosief. Er raakte niemand gewond.

Rond 02.00 (wintertijd) waren de bewoner en twee honden in de woning. Door een harde explosie bij de voordeur werd de hal zwaar beschadigd. Daarnaast zijn er diverse ruiten gesneuveld. De bewoner is niet gewond geraakt. 

De politie is een onderzoek gestart en zoekt mensen, die meer over dit incident weten. In kader van het onderzoek wordt vandaag een buurtonderzoek ingesteld. Mensen met meer informatie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844, het Politie WhatsApp nummer 06-12207006 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). 

Zeeuwse team criminele inlichtingen 
Omdat sprake is van een ernstig misdrijf kunt u ook anoniem terecht bij het Zeeuwse team criminele inlichtingen (TCI). Een gesprek met een rechercheur van TCI is volledig anoniem. Bel het algemene nummer van de politie: 0900-8844 en vraag naar het Team Criminele Inlichtingen. De medewerker(st)er van het servicecentrum stelt u enkele gerichte vragen en helpt u dan anoniem verder. Meer informatie over deze werkwijze van TCI staat op Politie.nl.




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief