Sport en spel in gemeente Middelburg
<p>Sport en spel op een schoolplein in de Stromenwijk.</p>

Sport en spel op een schoolplein in de Stromenwijk.

Sport en spel in gemeente Middelburg

MIDDELBURG - Zolang de lockdown aanhoudt kunnen basisschoolkinderen op verschillende momenten en plekken in de gemeente Middelburg deelnemen aan sport- en spelactiviteiten. 

De buurtsportcoaches van Welzijn Middelburg bieden na online schooltijd enerverende beweegactiviteiten aan in de buitenlucht. De activiteiten zijn gratis en gericht op kinderen uit groep een tot en met acht.
Al ruim 160 kinderen hebben zich uitgeleefd op verschillende pleinen en velden in de gemeente Middelburg. De buurtsportcoaches die normaal gesproken inwoners van allerlei leeftijden in beweging krijgen, bieden zolang de regels het toelaten alternatieve sport- en spelactiviteiten aan om kinderen na schooltijd in beweging te brengen en ouders te ontlasten.


Aanmelden 

Voor sommige activiteiten is aanmelden verplicht, anderen zijn op instuif. Bij slecht weer gaan de activiteiten niet door. De laatste informatie is te vinden op onder meer www.facebook.com/samenactiefmiddelburg. Kijk voor meer informatie op www.welzijnmiddelburg.nl

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6