Afbeelding

Een warm welkom voor leerlingen De Leeuwenburch

Sport en vereniging

MIDDELBURG - Ze werden zes weken gemist door de juffen, de meesters en al het andere personeel van de school, de leerlingen van De Leeuwenburch. Ondanks dat De Leeuwenburch, onderdeel van Archipel Scholen, tijdens de lock-down het online onderwijs zeer goed heeft weten vorm te geven, willen de leerkrachten niets liever dan de kinderen weer in de klas.

Dat gaat niet zonder de nodige maatregelen. De kinderen lopen blij, hun mooi versierde schoolplein op.

De rode loper is voor hen uitgerold er wapperen ballonnen in de wind en er hangen banners met de tekst: welkom terug lieve Leeuwenburchers. Een warm welkom voor de leerlingen in een koud jasje van maatregelen.

Veilige omgeving

Eenmaal in de groepen wordt er gekletst, gelachen en verteld over de afgelopen periode. De nadruk ligt de komende dagen op acclimatiseren, sociaal vormende groepsactiviteiten, en weer rust creëren bij de kinderen en in de klas. Om zo, vanuit deze veilige omgeving, weer op te starten en het onderwijs weer fysiek op te pakken.

Welkom terug

“Ik ben blij dat de leerlingen weer op school zijn. Ik ben blij dat ik weer les kan geven aan een groep kinderen voor mijn neus in plaats van achter een beeldscherm.” Welkom terug op school lieve leerlingen van De Leeuwenburch!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief