Muziekschool Zeeland op zoek naar getalenteerde families
Foto: Muziekschool Zeeland

Muziekschool Zeeland op zoek naar getalenteerde families

De Muziekschool Zeeland zoekt muzikale families voor de Family Music Contest, een Zeeuwse muzikale talentenjach. In de Family Music Contest gaat de jury op zoek naar de meest muzikale families van de provincie. De beste families gaan door naar de halve of misschien wel hele finale. De winnaars mogen een eigen single opnemen in een professionele opnamestudio.


Je doet mee een muzikaal optreden van je gezin, familie of huisgenoten te filmen en in te sturen voor 24 maart. Alle disciplines zijn toegestaan. Of het nu zang met begeleiding is, alleen instrumentaal of zang en dans. De jury beoordeelt de ingezonden video’s en kiest wie er doorgaat naar de halve en hele finale in de Kindermuziekweek, half april. Ze geven feedback op álle ingestuurde video’s. 

Belangstellenden kunnen een video met hun familie sturen naar: m.coppoolse@muziekschoolzeeland.nl. In de week van 9 tot 18 april 2021 is heel Nederland in de ban van muziek voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Ook de Muziekschool Zeeland doet dit jaar mee. Het belooft een muzikaal feestje te worden, met naast de halve en hele finale van de Family Music Contest nog vele andere activiteiten.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6