De leden van DuinArt hebben digitale optreden voorbereid.
De leden van DuinArt hebben digitale optreden voorbereid.

De (digitale) bühne op: spelers van theatergroep DuinArt maken digitale voorstelling

Sport en vereniging

MIDDELBURG - Zingen, toneelspelen en muziek maken. De spelers van theatergroep DuinArt missen het optreden voor publiek. Door de coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om live een voorstelling op te voeren. Maar de creatievelingen zitten niet stil.



De spelers van de theatergroep hebben verschillende digitale optredens gemaakt voor de Ontdekdezorg week. Deze week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers en herintreders te interesseren in een baan in zorg en welzijn.

Werken in gehandicaptenzorg
Dit betekent werken in de gehandicaptenzorg.
Door de korte optredens komen mensen op een leuke manier te weten wat werken in de gehandicaptenzorg betekent. Denk bijvoorbeeld aan een mooi gedicht over wat een begeleider betekent, een geluksmoment van een van de spelers en meer. De optredens zijn van 22 tot en met 27 maart te bekijken via de Facebookpagina van ’s Heeren Loo Zeeland (www.facebook.com/sHeerenLooZeeland).

DuinArt
DuinArt, de theatergroep van ’s Heeren Loo, is een werkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking. Iedere speler heeft een eigen talent. Bij DuinArt kijken ze waar dat talent zit en hoe het kan ontwikkelen. Theatergroep DuinArt zoekt momenteel nieuwe spelers. De groep heeft een eigen Facebook- en Instagrampagina met leuke foto’s en informatie. Voor vragen neem je contact op via zorgbemiddeling.zeeland@sheerenloo.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief