Burgemeester Rob van der Zwaag
Burgemeester Rob van der Zwaag (Foto: Remy van Eijsden)

Gemeente Veere nodigt burgers uit voor een wandeling met de burgemeester

VEERE - Veere nodigt inwoners van de gemeente uit een wandeling te maken met burgemeester Rob van der Zwaag. Mensen kunnen tijdens de wandeling een praatje maken over onderwerpen die hen bezighouden. Het gaat om een proef, waarvoor de eerste aanmeldingen al binnen zijn. Als de proef succesvol blijkt wordt het initiatief uitgebreid naar wandelingen met het voltallige college van de gemeente Veere.


De gemeente nodigt inwoners op informele wijze uit via de eigen website: “Hoe gaat het met u? Door de coronamaatregelen zien we elkaar maar weinig. En als we elkaar zien, is het vaak digitaal. We missen het persoonlijk contact met onze inwoners. Daarom willen we graag een wandeling met u maken. Wandelt u mee? Wilt u ons vertellen hoe het met u gaat? Waar u zich zorgen over maakt? Of waar u tegenaan loopt? Heeft u een idee of suggestie voor de gemeente? Of juist een mooi initiatief? Wij horen het graag van u. Wij nodigen u uit om samen met de burgemeester een wandeling te maken. Al wandelend praten we over wat u bezighoudt. Mocht u niet in staat zijn om een wandeling te maken, dan komt de burgemeester graag bij u op deurbezoek of belt u op.”

Belangstellenden kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar bestuurssecretariaat@veere.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, voorkeur voor een wandeling, deurvisite of telefonisch gesprek en het onderwerp waar men het over wil hebben. Vervolgens wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen. Wandelingen duren maximaal een half uur.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6