Harpiste Marilyne van der Maas.
Harpiste Marilyne van der Maas. Foto: Photographer:

Marilyne van der Maas uit Aagtekerke presenteert debuut-cd

Sport en vereniging

AAGTEKERKE - Marilyne van der Maas uit Aagtekerke brengt haar eerste CD uit. Vorig jaar won de 18 jarige harpiste de eerste prijs bij het Jong Interclassic Concours van de musicus Peter Wildeman uit Tholen.

Marilyne presenteert deze week haar debuut-cd Heart for my Harp. Met de volle en ronde klank van haar klassiek keltische harp brengt ze een afwisselend repertoire ten gehore. De cd bevat onder meer volksmuziek, lichtklassieke muziek en muziek uit de minimalistische stroming.

Marilyne van der Maas: “Ik neem de cd-luisteraar mee van lieflijk natuurschouwspel tot vrolijke joodse bruiloftsstemming. Mijn hart voor de harp laat ik horen en dat kan de luisteraar zomaar een beetje verliefd maken op de harp.” Al op zevenjarige leeftijd kreeg Marilyne van der Maas haar eerste harplessen. Aan de Zeeuwse Muziekschool behaalde ze haar D-diploma. Sinds 2019 geeft ze ook zelf harples. In 2020 ontving Marilyne de eerste prijs bij het Jong Interclassic Concours, waaraan jongeren uit heel Nederland deelnamen. Sindsdien treedt ze ook regelmatig op bij livestreams en evenementen.

De cd is online verkrijgbaar: www.marilynevandermaas.company.site



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief