Breeweg Middelburg 11 mei 2021
Breeweg Middelburg 11 mei 2021 Foto: HVZeeland

Gewonde bij vechtpartij Breeweg Middelburg

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

MIDDELBURG - Bij een ruzie op de Breeweg in Middelburg is dinsdagavond een man gewond geraakt. Hij is meegenomen om aangifte te kunnen doen. Een andere man is aangehouden als verdachte.

De melding van de vechtpartij kwam rond 19.40 uur binnen bij de politie. Hierop gingen meerdere eenheden ter plekke. Agenten troffen twee personen aan. Zij werden beiden geboeid. Omdat één van de betrokken mannen gewond bleek te zijn geraakt werd een rapid responder van de ambulancedienst opgeroepen. Deze heeft het slachtoffer ter plekke behandeld. Vervolgens werd hij door agenten meegenomen naar het politiebureau om daar aangifte te doen.

De andere man werd aangehouden als verdachte. Hij werd geboeid achterin een politiewagen gezet en afgevoerd. Een agent stelde vervolgens bij het appartementencomplex aan het Nieuwerkerckeplein een schaar veilig. Of de gewonde man hiermee is geraakt, is nog niet duidelijk. Volgens politiewoordvoerder Alwin Don wordt namelijk nog onderzocht wat er precies is gebeurd en hoe het slachtoffer exact gewond is geraakt.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief