Afbeelding
Foto: Politie.nl

Middelburger (27) ernstig gewond bij steekincident in Vlissingen

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

MIDDELBURG - Aan de Korenbloemlaan in Vlissingen heeft zaterdag aan het einde van de middag eeen steekpartij plaatsgevonden. Hierbij is een 27-jarige man uit Middelburg ernstig gewond geraakt. Een verdachte is aangehouden. 

Rond 17.45 uur kwam er een melding van een steekincident aan de Korenbloemlaan binnen bij het operationeel centrum. De politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Middelburg, raakte ernstig gewond bij het incident. Hij is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. In eerste instantie werd er een traumahelikopter opgeroepen om de man te vervoeren, maar hij is uiteindelijk toch met de ambulance gebracht. Het slachtoffer ligt zondag nog in het ziekenhuis, maar is buiten levensgevaar.

De omgeving van het incident werd door de politie afgezet om een plaats delict te maken. Hier is door rechercheurs (sporen-)onderzoek gedaan. Rond 19.30 uur werd er door de politie in Antwerpen een 32-jarige verdachte met nog onbekende woon- of verblijfplaats aangehouden omdat hij mogelijk betrokken is bij het steekincident. Ook zijn auto werd in beslag genomen voor onderzoek. 

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met het incident te maken kan hebben. Mogelijk is er een conflict aan vooraf gegaan. Heeft u tussen 17.15 en 17.45 uur in de buurt van de Korenbloemlaan iets gezien of gehoord? Neem dancontact op met de politie via 0900-8844, via WhatsApp (0612207006). Dat kan aoniem via 0800-7000.




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief