<p>Ode aan onmisbare beroepen</p>

Ode aan onmisbare beroepen

(Foto: FNV)

FNV brengt ode aan cruciale beroepen in Middelburg

MIDDELBURG - Een drie meter hoog standbeeld als ode aan de onmisbare beroepen is op tour door het hele land. Zorgverlener Anique stond model voor het bronskleurige beeld. Op donderdag 29 juli a.s. komt het beeld voor het eerst naar Zeeland, om te beginnen naar Middelburg. Daarna trekt de Ode aan de onmisbare beroepen door het land.


Ode aan het onmisbare werk
“Vorig jaar werd er geklapt voor de mensen in de zorg en al het andere onmisbare werk. Ondertussen kampen uitgerekend zij nog steeds met bescheiden loon, veel onzekerheid en hoge werkdruk.” zegt FNV’er Rob Kolner. “Dat moet anders. Daarom mobiliseren we heel Nederland via deze ode aan al die zorgverleners, schoonmakers, pakketbezorgers, juffen en meesters en al die andere cruciale beroepen. Laten we tegen alle bestuurders en politici zeggen: na het klappen, komt het lappen!”

Mensen die hun steun aan de cruciale beroepen en hun onmisbare werk willen geven, kunnen de petitie tekenen via www.fnv.nl/standbeeld of op de foto gaan met het standbeeld. Het standbeeld staat op donderdag 29 juli tussen 11.00 en 14.00 op de Markt in Middelburg, waar op dat moment ook weekmarkt wordt gehouden.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6