Kinderen spelen in de Kuiperspoort in Middelburg, zomer 2016
Kinderen spelen in de Kuiperspoort in Middelburg, zomer 2016 (Foto: Edwin Mijnsbergen)

Een zomer boordevol activiteiten voor de jeugd

MIDDELBURG - Deze zomervakantie organiseren Welzijn Middelburg en Kunsteducatie Walcheren een afwisselend aanbod aan vakantieactiviteiten voor de jeugd. Op woensdag 28 juli starten de activiteiten en het belooft een sportieve en recreatieve zomervakantie te worden voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar.


Kinderen kunnen hutten bouwen met Palenpa én hun eigen graffiti paneel spuiten voor op de zelf gebouwde hut. Creatievelingen kunnen een heldencape maken die gedragen kan worden tijdens het lasergamen. Voor de allerkleinsten is er een Kleuter Springtuin, zodat ze een halfuurtje lekker kunnen springen op verschillende springkussens. Deze zomer bekijken we ook wie het langste blijft zitten op de rodeo stier en wie het verst kan schuiven op de buikschuifbaan. Bijna iedere maandag spelen we ‘Jachtseizoen’ voor de liefhebbers en meer. 

Kortom: er is veel te beleven. Alle activiteiten kun je terugvinden op de website van Brede Scholen Middelburg. Voor deelname vragen we een kleine bijdrage en aanmelden via de website is voor veel activiteiten verplicht. Ga voor meer informatie of om je aan te melden voor een activiteit naar: http://bredescholenmiddelburg.nl/locaties/vakantieactiviteiten.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6