Herten in de Manteling bij Oostkapelle
Herten in de Manteling bij Oostkapelle Foto: Miranda Strijbosch

Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle verruimt openingstijden

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

OOSTKAPELLE - Sinds 29 juli jl. is het Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle geopend. Stichting Tuys ongewoon gewoon heeft van de Gemeente Veere de vraag gekregen om een deel van het Protestants Kerkcentrum, gelegen op de hoek van de Waterstraat en de Joh. de Pourckstraat, in te richten. Dit als soort vervanger van de VVV die tot eind vorig jaar bestond. In heel Zeeland is de VVV opgeheven en gemeenten hebben de kans gekregen hier een eigen invulling aan te geven. In Veere is het Informatiepunt ingericht in het Stadhuismuseum, in Domburg in het Marie Tak van Poortvlietmuseum.

Na in zeer korte tijd de ruimten te hebben ingericht volgens ideeën van Stichting Tuys en beperkte openingstijden tot eind augustus, zijn de openingstijden met ingang van 1 september verruimd naar alle dagen, behalve de zondag. Iedereen kan, gedurende de 24 uur per week dat het Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle geopend is, terecht voor diverse folders en de Badkoerier. Daarnaast is met banners een kleine presentatie over Oostkapelle ingericht, zijn er wandel- en fietskaarten, Oostkapelse producten, boeken, (ansicht)kaarten, een overzicht met activiteiten, e.d. verkrijgbaar.

Het Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle richt zich op iedereen, zowel gasten als inwoners van alle leeftijden. Iedereen is welkom. Tijdens openingsuren is het ook telefonisch bereikbaar via: 06 – 28700980.

Openingstijden Info- en Inspiratiepunt Oostkapelle met ingang van 1 september
maandag 10.00 – 17.00 uur
dinsdag 10.00 – 13.00 uur
woensdag 10.00 – 13.00 uur
donderdag 13.00 – 17.00 uur
vrijdag 13.00 – 17.00 uur
zaterdag 10.00 – 13.00 uur



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief