Afbeelding
Foto: Politie.nl

Man (20) bijt agent bij aanhouding in asielzoekerscentrum aan Laurens Stommesweg

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond een 20-jarige bewoner van het asielzoekerscentrum aan de Laurens Stommesweg aangehouden. De zeer agressieve man had een beveiliger geslagen en een andere beveiliger en een agent gebeten.

Rond 22.00 uur werd de politie gewaarschuwd dat twee mannen het met elkaar aan de stok hadden gekregen in het asielzoekerscentrum. Toen de agenten ter plaatse arriveerden, hadden beveiligers de verdachte al tegen de grond gewerkt en hielden hem onder controle. Hierbij had de agressieve man een beveiliger geslagen en een andere gebeten. Tijdens de aanhouding beet de verdachte één van de agenten. Ook spuugde hij in de richting van de dienders. 

Daarom kreeg de man een spuugmasker over zijn hoofd. Met veel moeite kregen de agenten de 20-jarige man vervolgens in de politieauto, waarna hij is overgebracht naar een cellencomplex. De beveiligers en de agent hebben aangifte gedaan van mishandeling. 

Een andere bewoner meldde zich kort na het incident bij de politie. Ook hij verklaarde mishandeld te zijn. Omdat hij eerst door een arts moest worden nagekeken, wordt er later een aangifte van hem opgenomen. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek. 

Middelburg - De politie heeft zaterdagavond 18 september rond 22.00 uur een 20-jarige bewoner van het AZC aan de Laurens Stommesweg aangehouden. De man was zeer agressief hij sloeg een beveiliger, een andere beveiliger en een agent werden door hem gebeten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief