Mortiereboulevard Middelburg oktober 2020
Mortiereboulevard Middelburg oktober 2020 Foto: Edwin Mijnsbergen

25 september: gratis je bandenspanning laten controleren op Woonboulevard Middelburg

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

MIDDELBURG - Op 25 september komen medewerkers van Band op Spanning naar het parkeerterrein van woonboulevard De Mortiere. Met behulp van professionele mobiele apparatuur wordt de bandenspanning van de auto’s gecontroleerd. Zonodig worden de banden opgepompt.

Servicemedewerkers staan gedurende de dag bij de in- en uitgang van het terrein. Daar zullen zij de automobilisten aanspreken over deze gratis service. Wilt u meedoen? Dan krijgt u een aanmeldkaart onder de ruitenwisser. Bent u eenmaal geparkeerd en op pad, dan hoeft u verder niets meer te doen. De medewerkers controleren de bandenspanning en pompen de banden zo nodig weer op tot de door de fabrikant geadviseerde spanning (bij normaal gebruik).Uiteraard is er ook de mogelijkheid om geen gebruik te maken van deze kosteloze bandenservice. Dit kunt u kenbaar maken bij de medewerkers. Zij zullen nooit ongevraagd aan uw auto komen.

Minder uitstoot
In Nederland rijdt meer dan de helft van alle auto’s met een te lage bandenspanning. Dat kost jaarlijks ongeveer 200 miljoen liter extra brandstof en veroorzaakt 400 miljoen kg extra CO2 uitstoot. Met de service Band op Spanning kan op concrete wijze een steentje worden bijgedragen aan een schonere samenleving.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief