Afbeelding

Politie zoekt getuigen van mishandeling op de Prinses Beatrixlaan

Door: Ruud Smolders Algemeen

KOUDEKERKE - De politie doet zoekt getuigen van een mishandeling die plaats vond op maandag 11 oktober tussen 15.00 en 15.30 uur op het fietspad aan de Prinses Beatrixlaan. Een 16-jarige Vlissinger werd daar door een man mishandeld.

De politie doet zoekt getuigen van een mishandeling die plaats vond op maandag 11 oktober tussen 15.00 en 15.30 uur op het fietspad aan de Prinses Beatrixlaan. Een 16-jarige Vlissinger werd daar door een man mishandeld.

Het slachtoffer reed op zijn scooter op het fietspad toen een man op een bakfiets, met daarin een kind, hem te gemoed kwam rijden. Volgens de aangever zou de man hem van zijn scooter hebben getrokken en hem vervolgens hebben mishandeld. De jongen raakte daarbij gewond.


Onderzoek
De politie onderzoekt de zaak. Op het moment van de mishandeling zouden er werkzaamheden zijn geweest met een kleine graafmachine ook zou er een vrouw voor het slachtoffer gefietst hebben. Wellicht hebben deze mensen iets gezien? Ook anderen getuigen kunnen zich melden. Dat kan via 0900-8844. U kunt ook een tipformulier invullen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief