Tulp Keukens aangekondigd op de Woonboulevard
Tulp Keukens aangekondigd op de Woonboulevard Foto: Edwin Mijnsbergen

Nieuwe winkels op Woonboulevard Middelburg

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

MIDDELBURG - Na het vertrek van Woonsquare Perry Sport en La Place zag Woonboulevard De Mortiere in Middelburg zich voor het eerst in jaren plotseling geconfronteerd met de leegstand van drie prominente winkelpanden in het gebied. De vrijgekomen ruimtes zijn ondertussen weer allemaal gevuld. Nieuwkomers zijn Tulp Keukens en Goossens Interieur. De ruimte van La Place wordt ingevuld door Blankenburgh Wonen en Slapen, dat de Middelburgse vestiging uitbreidt met een extra verdieping.

In het pand waar voorheen Perry Sport was gevestigd wordt hard gewerkt de inrichting van de nieuwe Middelburgse vestiging van Tulp Keukens. Volgens een woordvoerder streeft de keten naar een opening van de nieuwe winkel in week 45. Goossens interieur hoopt rond 10 december te openen. Uit de website ‘Werken bij Goossens’ blijkt dat er onder meer wordt gezocht naar een Store Manager, een Assistent Store Manager en een verkoopadviseur.

Tot slot de ontwikkelingen bij Blankenburgh Wonen en Slapen. De showroom die voorheen op de eerste verdieping van het glazen pand in het centrum van de Boulevard was te vinden, is inmiddels verhuisd naar de begane grond. Na de verbouwing daar zal ook die verdieping weer worden heringericht, waarna de winkel als nieuw geheel eind november heropent.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief