Foto: PR

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

MIDDELBURG - Stap tijdens de Kunst- en Cultuurroute Middelburg op 5 december gerust vrijblijvend binnen bij een atelier, galerie of museum en laat u verrassen of inspireren. Alle deelnemers van de kunstroute openen hun deuren deze zondagmiddag tussen 13.00 ten 17.00 uur speciaal voor u. Op andere dagen kunt u er ook op afspraak terecht. Geniet van de uitgebreide en interessante collecties en artistiek vervaardigde kunst. 


Geef kunst cadeau
En mocht u een leuk en origineel eindejaarcadeau voor uw familielid, die dierbare vriend of attente collega zoeken denk dan ook eens aan kunst. Verras hen met een kleurrijk schilderij van verstilde vogels of levendige vergezichten, mooi uitgelichte fotografie of speciaal ontworpen sierraden. Maar u vindt bij de routedeelnemers ook kunstig vervaardigde beelden, objecten van keramiek, gips of porselein, met de hand ingebonden (voor-)leesboeken, unieke of ludieke prenten en nog zoveel meer. Hoe leuk is het om kunst cadeau te geven? Zelf houden mag natuurlijk ook.

Afscheid atelier Gerdi Zwaan
Voor deze zondagmiddag attenderen wij u speciaal op het atelier van Gerdi Zwaan aan de Schuitvlotstraat 24b. De laatste kans om haar kunstwerken te bewonderen nadat ze ruim 20 jaar zeer succesvol als monumentaal keramist hier werkzaam is geweest. Deze middag noemt ze zelf heel toepasselijk haar zwanenzang; eind van het jaar sluit ze haar atelierdeuren. We gaan haar deelname aan de Kunst- en Cultuurroute Middelburg maar ook haar inzet als vrijwilliger enorm missen.

Kijk voor meer cadeau-inspiratie en routedeelnemers op www.kunstroutemiddelburg.nl.

n


 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6