Nieuwstraat Zoutelande
Nieuwstraat Zoutelande Foto: Google Maps

Aanpassingen parkeerterreinen Domburg en Zoutelande

Door: Advertorial Algemeen

ZOUTELANDE - Het parkeerterrein Nieuwstraat in Zoutelande wordt in januari en februari 2022 opnieuw ingericht. De parkeervakken krijgen een halfopen verharding en de parkeerweg is uitgevoerd in asfalt. Er komt ook een duurzaam en onderhoudsvriendelijk openbaar toilet. 

Vanwege de werkzaamheden aan het parkeerterrein Nieuwstraat blijft het Willibrordusplein in Zoutelande tot en met 28 februari 2022 gratis. Pas vanaf 1 maart 2022 wordt het op het Willibrordusplein betaald parkeren. 

Domburg
Het parkeerterrein Van Voorthuijsenstraat in Domburg is vanaf 1 januari 2022 geen betaald parkeerterrein meer. Dit parkeerterrein hoort vanaf dan bij het vergunninghoudergebied. De gemeente Veere wijzigt dit om zoekverkeer in de kern te verminderen en bewoners voldoende ruimte te bieden voor het parkeren van hun auto. Met borden wordt duidelijk gemaakt dat de parkeersituatie is gewijzigd. De gemeente gebruikt dezelfde bebording als bij het terrein Jan Tooropstraat in Domburg. De bebording wordt voor 1 januari 2022 aanpast.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief