De voorruit van het voertuig raakte flink beschadigd.
De voorruit van het voertuig raakte flink beschadigd. Foto: HVZeeland

Opnieuw personenauto vernield in Middelburgse wijk Dauwendaele

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag 2 januari is er in de Middelburgse wijk Dauwendaele opnieuw een personenauto vernield. De afgelopen tijd vonden hier al vaker vernielingen en brandstichtingen plaats. 

Een blauwe Peugeot 107 die geparkeerd stond op de Buitenhovelaan, aan de zijde van de Buitenhove, was dit keer het doelwit. De voorruit van het voertuig is flink beschadigd en de zijruit is gesneuveld. Hierdoor is er ook aan de binnenzijde van het voertuig schade ontstaan. Naast de auto ligt een hoop glas. De politie doet onderzoek naar de vernieling. 

De afgelopen tijd was het al vaker raak in de Middelburgse wijk. Tijdens de nieuwjaarsnacht werd er rond 04.15 uur een kleine personenauto vernield die geparkeerd stond bij de Robijnplaats. Daarnaast werd er op Oudjaarsdag bij de Meanderlaan een auto in brand gestoken. Vorige week zondag werden er op zowel de Meanderlaan als de Buitenhovelaan auto’s in brand gestoken. Het is nog niet duidelijk of de zaken verband houden met elkaar. 

Heeft u meer informatie over deze incidenten? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief