De hulpdiensten zijn ter plaatse.
De hulpdiensten zijn ter plaatse. Foto: HV Zeeland

15-jarige Middelburger zwaargewond bij steekpartij op grasveldje aan Meanderlaan

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

MIDDELBURG - Aan de Meanderlaan in Middelburg zou aan het begin van de middag een steekpartij hebben plaatsgevonden. Hierbij is een 15-jarige jongen uit Middelburg zwaargewond geraakt. 

Rond 12.05 uur kwam er een melding binnen bij de politie van een steekincident aan de Meanderlaan. Naast de politie en ambulance werd er ook een traumahelikopter uit Rotterdam opgeroepen. Deze landde rond 12.35 uur naast het fietspad langs de Torenweg. 

Een persoon kreeg ter plaatse medische zorg. Het slachtoffer blijkt een 15-jarige jongen uit Middelburg te zijn. Hij is rond 12.50 uur zwaargewond met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Er is verder nog niets bekend over het incident. De politie heeft de zaak in onderzoek. Bij de Meanderlaan is een plaats delict afgezet en de Forensische Opsporing is ter plaatse. Ook vloog er rond 13.00 uur een politiehelikopter boven het plaats delict. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden van het incident op het grasveldje bij de Meanderlaan en de Overloper. Contact opnemen met de politie kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief