Kraampjes op de Vrijwilligersmarkt in Middelburg, 14 mei 2022
Kraampjes op de Vrijwilligersmarkt in Middelburg, 14 mei 2022 Foto: Edwin Mijnsbergen

Samen Vrijwillig Middelburg organiseert tijdveiling ‘Hart voor Elkaar’

Door: Edwin Mijnsbergen Algemeen

MIDDELBURG - Samen Vrijwillig, van Welzijn Middelburg, organiseert dit jaar een zogenoemde tijdveiling, onder het motto ‘Hart voor elkaar’. De organisatie wil met het project ondernemers, maatschappelijke organisaties en (nieuwe) vrijwilligers bij elkaar brengen. Ze vragen ondernemers mee te werken aan dit evenement door een bijzonder uitje, dienst of beleving kosteloos beschikbaar te stellen voor de veiling.

In samenwerking met het Zeeuws Veilinghuis gaan ze in het najaar dan bijzondere uitjes, diensten en belevenissen veilen. Niet voor geld maar voor tijd. Die tijd gaat de bieder invullen als vrijwilliger bij een maatschappelijke organisatie.

Samen Vrijwillig hoopt zo meer mensen kennis te laten maken met vrijwilligerswerk en de organisaties kunnen met deze extra uren inzet meer van hun mooie werk realiseren. Tegelijk creëren ze met het evenement welverdiende aandacht voor (flexibel) vrijwilligerswerk, de maatschappelijke organisaties én de deelnemende ondernemers.
Draag je vrijwilligerswerk in Middelburg een warm hart toe? Doe dan mee, vanaf november 2022 of in de maanden daarna. In de PR rondom het evenement wordt je medewerking benoemd. En je maakt deel uit van een hartverwarmend evenement! Je kunt je aanmelden via vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief