De opening van De Goudvijver
De opening van De Goudvijver Foto: Gemeente Veere

Feestelijke opening zwembad De Goudvijver

Door: Redactie Algemeen

SEROOSKERKE - Op zaterdag 14 mei 2022 vond de feestelijke opening plaats van het vernieuwde entree- en kleedgebouw van zwembad De Goudvijver plaats in Serooskerke. Het was een geslaagde dag, met een flinke opkomst en prachtig weer. 

Wethouder Pieter Wisse, wethouder Chris Maas en bedrijfsleidster Iris Oomkens openden officieel het vernieuwde zwembad door samen een gouden lint door te knippen. Na de toespraken van de wethouders en van aannemer bouwbedrijf Vaessen kreeg Iris Oomkens de sleutel van het vernieuwde zwembad overhandigd. Daarna was het feest.

Feestelijke activiteiten
De bezoekers maakten entree door onder een gouden ballonnenboog door te lopen, waarna zij werden verwelkomd met taart. Bezoekers konden vervolgens, onder het genot van een hapje en een drankje, rondkijken. Het zwembad was versierd met gouden ballonnen en slingers. De kinderen genoten van het prachtige weer met een ijsje van de ijscokraam. Zij verzamelden zich netjes in een rij om zich te laten schminken door een grimeur. Het grote grasveld werd gebruikt voor spelletjes. Bezoekers konden ook een leuke quiz doen. Deze quiz bracht hen naar vijf verschillende plekken verspreid rond het zwembad, waar zij vragen moesten beantwoorden over zwembad De Goudvijver of over Serooskerke. Een paar bezoekers hadden alle vragen goed. Bij het inleveren van de quiz kregen de kinderen een zakje gouden chocolademunten.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief