Sfeerimpressie boerderijfair 2017
Sfeerimpressie boerderijfair 2017 Foto: De Koehoorn

IJsboerderij De Koehoorn organiseert grootse boerderijfair op 27 mei

Door: Redactie Algemeen

MELISKERKE - Op de vrijdag na Hemelvaartsdag, 27 mei, pakt IJsboerderij De Koehoorn in Meliskerke de succesvolle traditie weer op; voor de elfde keer wordt de grootse Boerderijfair weer georganiseerd. De fair is geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Er zijn tachtig stands aanwezig waarvan de producten heel gevarieerd zijn. Er zijn heel veel ambachtelijk geproduceerde lekkernijen te koop. Heel veel creatieve mensen verkopen hun handgemaakte producten, variërend van baby- en kinderkleding, wenskaarten tot woondecoratie. Natuurlijk ontbreken de mooie stands met brocante niet! Ook zijn er veel stands voor goede doelen. Meerdere oude ambachten zijn te zien: makers van het paardenmes, een mandenvlechter, babbelaarbakkers, een klompenmaker, palingrokers, en houtbewerkers. 

Natuurlijk kan iedereen ook genieten van de ringrijders die de hele dag door ringsteken.Veel van die eigengemaakte producten zijn ook te koop, zoals honing, worsten, specerijen, kruiden, olie, pindakaas, kaas en niet te vergeten het door De Koehoorn zelfgemaakte ijs! De eigenaars van de boerderij hebben een nieuwe smaak aan het grote ijsassortiment toegevoegd. Als extra’s kan een ijstaart gewonnen wordenm door de naam van het nieuwe ijs te raden. Er zijn verschillende shows:
Shows met reddingshonden – 11.00 – 13.00 – 15.00 uur
Roofvogel- en uilenshow om 12.00 en 15.00 uur.

Veel verschillende oldtimers zijn de hele dag door te zien. Kinderen kunnen een rondje op een paard rijden, op het kinderplein knutselen, genieten op de springkussens en klimmen in het strokasteel of spelen in de heerlijke zandbak. Het is een dagje uit voor het hele gezin. Meerdere activiteiten zijn te vinden op www.boerderijfair-dekoehoorn.jouwweb.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief