MediaMarkt Middelburg kondigt de verbouwing aan bij de hoofdingang
MediaMarkt Middelburg kondigt de verbouwing aan bij de hoofdingang Foto: PR

MediaMarkt Middelburg wordt toekomstbestendig verbouwd

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - MediaMarkt in Middelburg wordt verbouwd om zich nog duidelijker te positioneren bij de moderne Zeeuwse elektronicaliefhebber. De verbouwing zal in augustus zijn afgerond. Daarna is de winkel qua beleving en assortiment nog beter afgestemd op de eisen van de moderne consument.

Op 13 september 2005 opende MediaMarkt in Middelburg de deuren. “We zijn als enige MediaMarkt in Zeeland inmiddels een begrip geworden in de regio. Samen met mijn 68 collega’s, waarvan er nog zes van het eerste uur, mogen we jaarlijks zo’n 400.000 consumenten ontvangen en adviseren. Ons enthousiasme als team straalt duidelijk af op onze klanten, want de groep vaste klanten groeit nog elk jaar. Ze weten vaak ook precies bij wie ze voor welk advies terecht kunnen. We voelen ons daarmee ook echt een Zeeuws bedrijf en onderdeel van de gemeenschap”, aldus Dennis de la Cour, Chief Customer Officer MediaMarkt Middelburg .

Winkelformule past bij moderne consument
“De moderne consument wil een winkel waar een goed afgestemd elektronica assortiment kan worden beleefd met daarbij de persoonlijke aandacht en expertise van het verkoopteam. Maar wil daarnaast ook het gemak van het 24/7 online bekijken en vergelijken van producten en diensten. Dat betekent ook dat we als winkel de klant een andere beleving moeten bieden. De klant wil de producten ervaren en daarbij persoonlijke aandacht krijgen bij het maken van de keuze voor het juiste product. In de nieuwe winkelformule is het assortiment op 1900 vierkante meter vloeroppervlakte perfect afgestemd op hun wensen en staat het beleven van elektronica, inclusief telkens de meest nieuwe snufjes, centraal”, licht De la Cour toe.

Opening in augustus
“De verbouwing is in augustus afgerond. Uiteraard gaat de verkoop ondertussen gewoon door en hebben wij Sale met tot wel 50% korting op veel geselecteerde producten. De datum voor de opening volgt nog, maar we kunnen niet wachten om onze klanten in augustus te ontvangen in onze nieuwe winkel!”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief