<p>Dennis van Akkeren van project &#39;Praat met me &#39;met mevrouw De Bruijn</p>

Dennis van Akkeren van project 'Praat met me 'met mevrouw De Bruijn

(Foto: Edwin Mijnsbergen)

Gezocht: Wie wil geïnterviewd worden over eenzaamheid?

MIDDELBURG/VEERE/VLISSINGEN - Meedoen, zinvol bezig zijn en gewaardeerd worden door je omgeving, dat wil iedereen. Maar soms lukt het (even) niet. Gevoelens van eenzaamheid liggen dan op de loer. Tijdens de landelijke Week tegen Eenzaamheid (29 september tot en met 6 oktober 2022) staan we stil bij deze gevoelens. En aan wat je zou kunnen doen om mee te doen en je gewaardeerd te voelen. 


Wil jij mensen hierbij een handje helpen? Platform Eenzaamheid Walcheren (waarvan onder meer de gemeenten en welzijnsorganisaties lid zijn) wil aandacht vragen voor eenzaamheid en aan wat iemand kan doen om (weer) mee te doen door het plaatsen van interviews in de plaatselijke kranten en websites. Hiervoor zoekt het Platform mensen die zich eenzaam voelen of zich eenzaam hebben gevoeld en die over hun verhaal geïnterviewd willen worden door een vrijwilliger van het Platform. Van dit interview wordt een mooi portret gemaakt. Dit kan ook een anoniem portret worden, als jij dat liever hebt. 

Meld je aan!
De verhalen worden zoveel mogelijk gepubliceerd via de Bode en de websites van betrokken organisaties. Interesse? Geef je dan op vóór 26 augustus. Tip: vraag ook anderen om zich aan te melden. Informatie of aanmelden bij: Welzijn Veere, 0118 58 36 87 of info@welzijnveere.nl. Meer informatie over de Week tegen eenzaamheid vind je op eentegeneenzaamheid.nl/week-tegen-eenzaamheid.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
CustomHtml_6