Afbeelding
Foto: De Goudvijver

Zwembad De Goudvijver in Serooskerke blijft open in de winter

Door: Redactie Algemeen

SEROOSKERKE - Zwembad De Goudvijver wordt in de winter van 2022/2023 in de ochtenden opengesteld voor banenzwemmen en andere zwemactiviteiten. Het eerste jaar is een proefjaar, maar als de proef succesvol verloopt, wordt structurele invoering overwogen. Uit een vragenlijst onder de vaste zwemmers is gebleken dat hier animo voor is. Door een gevarieerd aanbod zwemactiviteiten aan te bieden tijdens de winteropenstelling, wil de gemeente inwoners meer mogelijkheden geven om te bewegen.

Afgelopen winter is zwembad De Goudvijver verbouwd. Het zwembad en het gebouw worden sinds april dit jaar verwarmd door zonnepanelen en warmtepompen. De gasaansluiting is volledig komen te vervallen. De afdekdeken, die in oktober en november wordt aangebracht op beide baden, zorgt voor verminderd warmteverlies van het zwemwater. De verwachting is dat het water minimaal 18 graden blijft.

Openingstijden
Zwembad De Goudvijver is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 11.30 uur, uitgezonderd schoolvakanties en voor de uitvoering van werkzaamheden.
Zwembad De Goudvijver is open tot en met 30 september. In de maanden oktober en november worden werkzaamheden aan het zwembad verricht. Naar verwachting is het zwembad uiterlijk 5 december weer geopend. Na drie maanden volgt een tussentijdse evaluatie om te kijken hoe het bezoekersaantal is. Indien tevreden blijft het zwembad open tot 28 april 2023.

Meer informatie
Meer informatie vindt u op: https://www.veere.nl/zwembad.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief