Duofiets
Duofiets Foto: Welzijn Veere

Stichting Platform Welzijn Seroos voert actie via Samen voor de buurt

Door: Redactie Algemeen

SEROOSKERKE - Stichting Platform Welzijn Seroos wil een duofiets met extra accu aanschaffen zodat mensen met een beperking kunnen genieten van de buitenlucht. Veldsink Advies Oostkapelle is Zelfstandig Adviseur van RegioBank en steunt dit project. Een prachtig initiatief dat bijdraagt aan een sociaal vitaal Serooskerke.

Veldsink Advies Oostkapelle vertelt “Een duofiets die door iedereen binnen Serooskerke gebruikt mag worden. Hierdoor krijgen mensen arm of rijk de gelegenheid om zich even niet beperkt te voelen. Natuur, vrijheid, erop uit en genieten. Een initiatief wat wij een warm hart toedragen.”

Donaties zijn meer dan welkom
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Ook “Vrijheid in Serooskerke op de duofiets!” kan uw hulp heel goed gebruiken. Daarom zijn donaties vanuit de omgeving meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen ze samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal Serooskerke maken we samen.

Samen voor de buurt
Samen voor de buurt is er voor elk initiatief dat zorgt voor verbinding en bijdraagt aan leefbaarheid in de buurt. Zo zorgen we samen voor een buurt waarin je fijn woont, je thuis voelt en waar mensen naar elkaar omkijken. Dát willen RegioBank en haar Zelfstandig Adviseurs ook voor Serooskerke.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief