Resto van Harte
Resto van Harte Foto: M.F.A. Bakker

Week tegen Eenzaamheid: Resto VanHarte en Albert Heijn brengen mensen samen in Middelburg

Door: Redactie Algemeen

MIDDELBURG - Van 29 september tot en met 6 oktober vindt de Week tegen Eenzaamheid plaats, een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). Tijdens deze week brengen sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en Albert Heijn mensen met elkaar in verbinding aan de eettafel. Op zo’n vijftig locaties door het hele land organiseren zij samen gezellige ontmoetingsdiners voor de buurt, waarbij Albert Heijn de boodschappen voor de diners sponsort.

In Middelburg vinden de diners plaats op dinsdag 4 oktober bij SVRZ ’t Gasthuis op Noordpoortplein 2 en op maandag 3 oktober bij Grand Café Het Palet op J. van Reigersbergstraat. Bij beide diners is er live muziek. Inwoners van de regio Middelburg die van lekker eten en muziek houden en nieuwe mensen willen leren kennen, kunnen zich aanmelden voor een diner via www.restovanharte.nl.

Medewerkers Albert Heijn nodigen klanten uit voor diners
Tijdens de Week tegen Eenzaamheid nodigt Albert Heijn klanten uit om gezellig te komen eten bij Resto VanHarte. Dit gebeurt via advertenties in de landelijke dagbladen, in het Albert Heijn magazine Allerhande en in de winkel door middel van posters. Elke winkel deelt daarnaast een aantal dinerbonnen uit om mensen met gevoelens van eenzaamheid uit te nodigen om een keer gratis te komen mee-eten bij Resto VanHarte.

Iedereen is van harte welkom
Iedereen is van harte welkom om mee te eten of om mee te helpen tijdens de Resto VanHarte diners. De diners starten om 18.00 uur en de inloop is vanaf 17.30 uur. Bijdrage voor het diner is zeven euro. Reserveren is verplicht. Dit kan via www.restovanharte.nl of via 0900 900 3030 (maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief